Кликер центар

Бесплатен промотивен час за програмирање и роботика, за деца на возраст од 6 до 16 години, во период од 22 до 25 јануари.

Kliker Spaceship

Ова е одлична можност да вашето дете ја направи својата прва игра, анимација или апликација и ги насочи своите интереси кон некоја од најперспективните професии во светот.

Дел од работилниците ќе бидат организрани во сабота на 20 јануари или во текот на работните денови во период од 22 до 25 јануари со физичко присуство во просториите на Кликер, ул. Пандил Шишков бр.19 Аеродром Скопје. Часот трае 90 минути, а децата ќе бидат групирани според возраста и соодветниот курс. За точниот термин на промотивниот час, телефонски ќе бидете контактирани од наша страна.

Доколку сакате да му понудите на вашето дете еден малку поразличен час потполнете ја следната пријава или јавете се на 071/351-473 или 078/415-785. Дополнително ќе бидете известени за денот и времето на одржување на часот.

Бројот на места во групата е ограничен.

Се гледаме во Кликер !

Насочете го своето дете кон некоја од најперспективните занимања во денешно време преку изучување на некоја од следниве програми:

👉 Scratch (7-11 години)
👉 Роботика I ( 9-12 години)
👉 Роботика II ( 9-12 години)
👉 Аpp Inventor (12-14 години)
👉 Python (14-16 години )
👉 Web програмирање (15 - 17 години)

Потполни ја пријавата !

Доколку сакате да го пријавите вашето дете за бесплатниот промотивен час оставете ги следниве податоци.
или јавете се на телефон 071 351 473.

Следете нè на

© Copyright 2022 Kliker centar - Sva prava zadržana