Кликер центар

Бесплатен промотивен час за програмирање.

Kliker Spaceship

Ова е одлична можност да вашето дете ја напрви својата прва игра, анимација или апликација и ги насочи своите интереси кон некоја од најперспективните професии во светот.

Часот трае 90 минути, а децата ќе бидат групирани според возраста и соодветниот курс. Доколку сакате да му понудите на вашето дете еден малку поразличен час потполнете ја следната пријава или јавете се на 077 939 601. Дополнително ќе бидете известени за денот и времето на одржување на часот.

Бројот на места во групите е ограничен.

Се гледаме во Кликер !

Насочете го своето дете кон некоја од најперспективните занимања во денешно време преку изучување на некоја од следниве програми:

👉 Scratch (7-11 години)
👉 Аpp Inventor (12-14 години)
👉 Python (14-16 години )
👉 Web програмирање (15 - 17 години)

Потполни ја пријавата !

Доколку сакате да го пријавите вашето дете за бесплатниот промотивен час оставете ги следниве податоци.
или јавете се на телефон 077 939 601.

Следете нè на

© Copyright 2022 Kliker centar - Sva prava zadržana